Dirigit a

 El programa està dissenyat per obtenir una formació sòlida en assessoria financera i gestió patrimonial. Per millorar les possibilitats professionals dels alumnes el programa ofereix una titulació pròpia de la UIB i té com a objectiu preparar als alumnes per poder superar l'examen de la certificació d'Assessor Financer Europeu de la European Financial Planning Association (organitzat per EFPA-Espanya).

El curs permetrà avançar-se a les exigències de la directiva MIFID II, que obligarà als professionals de l'assessoria financera a posseir una acreditació que justifiqui la seva formació en aquest àmbit.

 

El programa és especialment adequat per:

  • Professionals del sector bancari que vulguin especialitzar-se o actualitzar els seus coneixements en l'assessoria financera, gestió patrimonial, i banca privada. 
  • Alumnes que hagin superat 180 crèdits ECTS i titulats en Administració d'Empreses, Economia, Turisme, i Dret que volen descobrir oportunitats professionals en el sector financer. 
  • Professionals que exerceixen en àrees relacionades, com la comptabilitat o la fiscalitat, que vulguin adquirir noves competències per tal de millorar la seva projecció professional.